Firmafrugt til din hverdag – Frugtkurven.dk

Firmafrugtordning

Flere og flere firmaer tilbyder i dag deres medarbejdere frisk frugt i arbejdstiden. Fordelene ved at prioritere frugtordninger er mange, og som populær personalegode styrker firmafrugt bl.a. virksomhedens image, og er med til at fastholde og tiltrække kvalificerede medarbejdere.

En firmafrugtordning har desuden en positiv effekt på medarbejdernes overordnede sundhed og trivsel, og som mellemmåltid kan frisk frugt bidrage til at give medarbejderne mere energi og overskud gennem hele arbejdsdagen. Glade og tilfredse medarbejdere skaber et godt arbejdsmiljø, er mere produktive og sjældent syge. Og det er en fælles gevinst for både firma og den enkelte medarbejder.

Hos Frugtkurven får I sunde og naturlige firmafrugtordninger, der gør det lettere for jeres medarbejdere at spise mere frugt i løbet af en travl arbejdsdag. Frugtkurve er det sikre valg, og et oplagt alternativ til slik, kage og andre søde sager.

Frugtkurven tilbyder kvalitets frugtkurve, frugtkasser, basisfrugt og økologisk firmafrugt. Hos Frugtkurven har de et stort sortiment af 100 % sæsontilpasset frugtordninger, så er I altid sikker på at få den bedste frugt.

I kan sammensætte firmaets frugtordning så det passer til jeres individuelle behov og ønsker. Bl.a. med økologiske og nøglehulsmærkede snacks og nødder. Disse er helt uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Alle frugtkurve og frugtkasser er håndsorteret og pakket alt efter bestilling. Kvalitet, smag og variation leveret direkte til din arbejdsplads – nemt og enkelt.

Frugtkurven leverer firmafrugt og frugtordninger med egne og faste frugt-chauffører til alle virksomheder i Hovedstadsområdet, København og Stor København. Sikkert, nemt og personligt.

Hos Frugtkurven er alle priserne 100% gennemskuelige og fri for ekstra gebyrer. Så når du handler hos Frugtkurven.dk, så kan du være helt tryg.

ønsker I et godt tilbud, fra Frugtkurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte med at få leveret firmafrugt, så kontakt dem allerede i dag.

admin