Flot væghængt puslebord fra Rubbermaid er smart til små puslerum

Flot væghængt puslebord fra Rubbermaid er smart til små puslerum

Indkøbscentre, restauranter, caféer og virksomheder, der får besøg af kunder med småbørn, kan med fordel købe et flot væghængt puslebord fra Rubbermaid, som smart nok kan klappes sammen, når det ikke er i brug. Rubbermaid væghængt puslebord passer ideelt til små toiletter, hvor pladsen er trang, men hvor man gerne vil tilbyde småbørnsforældre den mulighed, at de kan skifte deres babyer. For forældrene er det nemt at betjene puslebordet, som kan klappes sammen med den ene hånd, mens de har barnet på den anden arm.

Solidt, komfortabelt og sikkert puslebord

Rubbermaid væghængt puslebord er er designet, så det er solidt og kan holde til, at mange børn bruger det dagligt. Puslebordet er komfortabelt at ligge på, og det har en indbygget dispenser til papirunderlaget. En smart sikkerhedsstrop forhindrer barnet i at trille ned fra puslebordet ved et uheld. Derudover har puslebordet en krog, som forældrene kan hænge pusletasken på samt hylder til mobiltelefon og andre småting, som der er brug for, når barnet skal pusles.  

Puslebord sikrer god hygiejne

Når mange børn skal bruge det samme puslebord hver dag, er det vigtigt med en god hygiejne. Rubbermaid puslebord er fremstillet af Microban, som er antibakterielt materiale, hvorpå der ikke kan gro bakterier. Dermed opstår der heller ikke brune pletter på puslebordet, som kan være skyld i dårlig lugt i puslerummet.

Innovative kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser

Den danske leverandør Cleanmanagement.dk tilbyder væghængte pusleborde fra Rubbermaid til favorable priser. Cleanmanagement.dk er specialiseret i at forhandle rengørings- og hygiejneprodukter, og i sortimentet finder man mange spændende innovative og ergonomiske kvalitetsprodukter fra kendte brands, som er med til at lette hverdagen. Kunder, som har behov for professionel rådgivning i forbindelse med f.eks. et væghængt puslebord fra Rubbermaid, får en rigtig god service. Priserne hos Cleanmanagement.dk er også yderst konkurrencedygtige, og når man bestiller varer, bliver de leveret hurtigt inden for 1-2 hverdage.

Christina Aabo