Petlux.dk

Petlux.dk

Petlux.dk er en dansk hjemmeside, hvor man finder alt hvad man har brug for til både hund og kat. Her kan man købe alt slags udstyr og pleje, samt foder fra anerkendte mærker. Petlux.dk henvender sig i særdeleshed til dem, der vil give sit kæledyr det bedste af det bedste. 

Når man har hund har man løbende brug for en del forskellige ting. Man skal have en hundekurv eller et hundetæppe, som hunden kan sove på. Man skal have skåle til mad og vand. Derudover skal man selvfølgelig have nogle remedier, som man kan aktivere hunden fysisk og psykisk med. Det vil sige, at man både skal have noget legetøj, som man kan kaste med, noget som hunden kan tygge i samt noget, der får den til at bruge hjernecellerne – det kan ekesmpelvis være en snacklabyrint eller lignende. Sidst men ikke mindst, skal man have fat i noget godt foder, som kan holde hunden sund og rask. 

Hos Petlux.dk har man samlet alt det bedste til din hund på et sted. Her finder du alt hvad du har brug for til din hund i den absolut bedste kvalitet. Her finder du blandt andet en lang række luksuriøse hundesenge fra populære MiaCara, som virkelig har fingeren på pulsen, når det kommer til at få design og komfort til at gå op i en højere enhed. Sengene er meget smukke og stilrene, og vil passe godt ind i det klassiske nordiske hjem. Samtidig vil din hund elske at ligge og slappe af på de bløde puder. Hundetæpperne, som forhandles hos Petlux.dk er ligeledes af højeste kvalitet, og du finder kun tæpper, som er fremstillet af lækre materialer som uld eller fleece. 

Når det kommer til skåle til mad og vand forhandles der ligeledes MiaCara, som har fremstillet de fineste skåle til hunde i afdæmpede farver og klassisk design. 

I forhold til det legetøj, som forhandles hos Petlux.dk, er der igen lagt fokus på den høje kvalitet samt det gode design. Desuden finder du meget legetøj, som ikke larmer, hvilket er en fordel hvis det er en rigtig vildbasse man har derhjemme. 

Når du handler hos Petlux.dk finder du altså alt hvad du har brug for til dine kæledyr et og samme sted. Bestiller du for over 499 kr får du fri fragt, så hvorfor ikke fylde lageret af foder og legetøj op med det samme? Desuden bliver det hele leveret lige til døren – nemmere bliver det ikke at forkæle dine dyr. 

Katrin Sørensen