Slip for smerter med knæbind til slidgigt

Hvis du har udfordringer med slidgigt i knæet, så kan et knæbind være en god støtte for dig. Et knæbind hjælper med at aflaste knæet og lindrer slidgigt, så du kan have en mere fri hverdag. Et knæbind til slidgigt passer bedst til dig, som har let til moderat slidgigt, men kan også anvendes af dig, som har svær slidgigt, men ikke bevæger dig ofte. Lige meget hvad, så er et knæbind et lindrende middel mod slidgigt smerter.

Thuasne Action Reliever

Hos Henza kan du købe det populære Thuasne Action Reliever knæbind. Thuasne Action Reliever knæbindet hjælper ved at løfte knoglerne fra hinanden, og igennem et 3 punktstryk afhjælpe smerter. Derudover indeholder knæbindet medicinsk kompression, som hjælper dig med at være bevægelig igen, og som samtidig øger din blodcirkulation, så du formindsker hævelse og eventuelle smerter. Lindringen er klinisk bevist, så du kan trygt investere i et knæbind fra Thuasne.

Et produkt i topklasse

Thuasne Action Reliever knæbind til slidgigt er lavet af et lækkert og blødt materiale, som føles dejligt mod huden. Knæskallen får ekstra støtte, da der er et indlæg lavet af silikone i. Det er et elegant produkt, som kan skjules under for eksempel bukser. Smertelindringen vil forekomme øjeblikkeligt. Du kan få knæbindet i flere forskellige størrelser, så du får den optimale støtte til dit knæ. Hos Henza anbefaler vi at du investerer i knæbindet i samråd med din læge. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores knæbind til slidgigt eller til vores services, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med smertelindring og en bedre hverdag.

admin