Smukt, rustikt og unikt – møbler fra Thors Design

Smukt, rustikt og unikt - møbler fra Thors Design

Er du også hoppet med på den trendy bølger, der handler om at invitere det rå og upolerede ind i hjemmet på lige fod med det stilrene design? Så bør du tjekke Thors Design ud. Her finder du selve indbegrebet af det autentiske nordiske design, som inkorporerer top kvalificeret håndværk med det rå og rustikke.

Unikke møbler af Azobé træ

Thors Design har specialiseret sig i plankeborde og andre møbler, fremstillet af ubehandlet Azobé træ. Azobé er en Afrikansk træsort, som er kendt for sin styrke og hårdhed, og som er meget tæt i sin porøsitet. Disse egenskaber gør, at Azobé træ kan holde til at blive udsat for vind og vejr i længere perioder. Derfor anvendtes Azobé træ i mange år til havne og færgelejer, hvor det har tjent som bolværk. Thors Design anvender udelukkende upcycled Azobé træ, som er verificeret bæredygtigt, og som kun indeholde sine egne naturlige olier – ingen tryk imprægnering eller anden form for kunstig behandling. Dette gør, at hvert enkelt stykke træ er unikt, og de møbler, som fremstilles heraf, ligeledes er helt enestående –med alle træets særpræg og dets personlighed, der kommer til udtryk i revner, sprækker og knaster.

Plankeborde i alle størrelser

Det lækre genbrugstræ kommer til sin fulde ret i de smukke og massive plankeborde, som du kun finder hos Thors Design. Du kan bestille plankeborde efter mål – lige fra de klassiske langborde til store familier eller konferencer – til de helt små café- eller konsol borde. Du kan også vælge at tage udgangspunkt i en af de fire eksisterende plankebords kategorier på Thor Designs’ hjemmeside thors-design.dk: Uniq, Idun, Gaia eller Mosaic.

Uniq er den mest eksklusive og unikke model af plankeborde, du kan få – træet, der anvendes til Uniq plankebordet, fås kun i yderst begrænset mængde. Du kan selv vælge, om dit Uniq plankebord fra Thors Design skal have 3, 4 eller 5 planker, og tykkelsen på plankerne kan variere mellem 6 og 8 cm.

Idun er en let model, som især egner sig til mindre lejligheder eller kontorer. Du kan vælge, om dit Idun plankebord skal have rå overflade, eller om du foretrækker at få den pudset, så du undgår risiko for splinter. Gaia plankeborde er lidt større i det – op til fire meter i længden – og kan leveres med fire forskellige typer ben. Mosaic er den største type plankebord, og egner sig især til mødelokaler og lignende.

Se alle de lækre møbler af genbrugstræ på thors-design.dk

Astrid Pedersen