Alt godt til livet i vildmarken hos Xtragrej.dk

Alt godt til livet i vildmarken hos Xtragrej.dk

Xtragrej.dk er webshoppen for dig, der leder efter kvalitetsudstyr til mere spænding i hverdagen – hvad enten det gælder fritidsplan eller professionelt. I årenes løb har de samlet et bredt og varieret udvalg af udstyr og beklædning til politi, militær, jagt, spejder, outdoor og camping, som du kan gå på opdagelse i hjemme fra computeren. Find gode tilbud på kvalitetsudstyr ra markedets bedste leverandører, og få det optimale ud af dine aktiviteter i vildmarken!

Stort udvalg af professionelt udstyr fra Xtragrej.dk

Xtragrej.dk er en dansk webshop, som har fyldt deres online katalog med gode tilbud på produkter i topkvalitet fra en række af markedets mes t populære producenter. De har stort set altid alle katalogets produkter på lager, så de altid kan tilbyde dig en hurtig leveringsservice.

I webshoppen kan du gå på opdagelse i kategorierne Dansk Camouflage M84, Multicam Camouflage, Beklædning, Støvler & Fodtøj, Sløring/Camouflage, Rygsække & Tasker, Drikkesystemer, Udstyrstasker & Pouches, Kampveste & Basis, Knæ-/albuebeskyttere, Feltgrej, Solceller og PowerBanks, SACKit WOOFit højtalere, Skrivegrej, Udstyr/skydning, Politi- & Vagtudstyr, Jagtudstyr, Spejderudstyr, Personlig Pleje, Førstehjælp, Kogegrej & Spiseudstyr, Telte, Soveposer & Underlag m.v., Imprægnering, Ure, Briller/Goggles, Walkie-Talkies, Knive & Multitools, Lygter, samt Batterier og ladere.

Udstyr til professionelle og fritids-rangers

 

Udvalget af udstyr og beklædning hos Xtragrej.dk kan både anvendes af professionelle folk inden for politi, militær og outdoor, samt af ambitiøse udøvere inden for spejder, jagt og camping. Under hvert produkt i webshoppen finder du information om anvendelse, så du kan finde de produkter, der matcher dine behov. På den måde betaler du for den kvalitet, det matcher dine aktiviteter. 

Med udstyr fra Xtragrej.dk er du sikret det bedst mulige udgangspunkt for at få det optimale ud af dine aktiviteter i vildmark, på jagt mark, eller under træning. Mandskabet hos Xtragrej.dk sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så du altid kommer hjem med det rette køb. Kig forbi Xtragrej.dk og bliv inspireret til et godt køb!

Cathrine F. Poulsen