Alt til dit storkøkken hos nordiskstorkokken.dk

Alt til dit storkøkken hos nordiskstorkokken.dk

Som ejer eller forpagter af en restauration eller som bestyrer af anden type storkøkken er du helt sikkert meget bevidst om, at det er af alleryderste nødvendighed, at inventaret er af høj kvalitet – og særdeles robust. Det kan nemt udarte sig i en katastrofe, hvis en ovn bryder sammen, eller der sker en kortslutning i kogepladen i et komfur – hvis arbejdet går i stå i et travlt køkken, kan det ødelægge en hel dags produktion. Derfor er du interesseret i at købe det mest holdbare, slidstærke og solide udstyr til storkøkken, som du kan finde. Og helst til den rette pris, som står mål med kvaliteten, men ikke vælter budgettet.

 

Hos nordiskstorkokken.dk finder du alt det udstyr og tilbehør til storkøkken, du kan forestille dig – til særdeles konkurrencedygtige priser, og alt samlet i én webshop, så du kun behøver handle eet sted. Nordiskstorkokken.dk sætter en stor ære i udelukkende at handle med producenter, som borger for et højt kvalitets niveau, og som lever op til samtlige standarder på området. Ud over ovne i alle størrelser, opvaskemaskiner til ethvert behov og selvfølgelig diverse varianter af kaffe- og espresso maskiner, finder du alt inden for køleteknik til køkkenbrug – lige fra dessert vitriner til affaldskølere! Se for eksempel vort store udvalg af kølediske – de holder alle fødevarer på den perfekte temperatur, uanset om der er tale om kager og konfekture, fisk, delikatesser eller flødeis og sorbet.

 

I en varmere ende finder du hos nordiskstorkokken.dk komfurer i alle afskygninger: Induktion, gas, el, glaskeramisk, til indbygning eller bord modeller. Du finder endog både wok komfurer og kogekedler i sortimentet, ligesom alle typer ovne er repræsenteret i alle tænkelige størrelser.

 

Der ud over finder du diverse reservedele til eksisterende udstyr, hvis du selv skulle komme ud for at skulle stå for lette reparationer. Alt leveres til kantstenen inden for ganske få hverdage.

 

Astrid Pedersen