Det perfekte sceneshow kan du skabe hos sunstill.dk

Står du overfor at skulle planlægge et show? Måske et bryllup? Det kan også være, du er indenfor teaterverdenen. Hvad end årsagen er til, at du er på udkig efter udstyr til et scenepodie, er det en fordel for dig at blive bekendt med www.sunstill.dk. Sunstill er nemlig Danmarks mest anvendte podiesystem og har været solgt i Danmark i mere end 35 år. De er specialister i det optimale podie til netop dit event, som selvsagt gerne skal kunne holde til lidt af hvert.

For deres dansegulve gælder det derfor eksempelvis, at alle typer kommer i flot parket med en stærk toplakering – hvad end du står overfor at skulle vælge et mobilt eller et permanent gulv. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om ridser fra stilethæle eller andet. Derudover låses scenens dele i moduler af 95×95 cm, så kan klikkes sammen og dermed bliver de tilpasset til lige præcis dit arrangement og sted. Du kan vælge et alu look eller et messing look. Det er med andre ord helt op til dig med looket og størrelsen af scenen, som Sunstill kan skræddersy til dig.

Udover valg af gulve kan du hos Sunstill også vælge, om podiet skal være rundt, om du vil have en overbygning til din scene, hvorvidt der skal være hæve- sænkegulv og meget mere. Og du kan også klikke dig gennem deres brede udvalg af andre produkter, der kan gøre sceneshowet endnu mere unikt. Skal du eksempelvis have en taler ind til showet, kan det være en god idé at få erhvervet dig en talerstol, som du heldigvis nemt kan lægge i indkøbskurven hos Sunstill. Herudover har de kabelbakker, så I ikke skal gå og falder over kablerne, hvis der skal gang i lys- og musikshowet også. Derudover kan du også finde smart scenetekstil, tovafspærringer og anden relevant sceneteknik.

Inde på deres hjemmeside kan du gå på opdagelse i deres brede sortiment, hvor du vil finde ud af, at mulighederne for den perfekte scene er uendelig. Du er derudover også velkommen til at ringe til dem direkte, hvor de vil sidde klar med rådgivning til det helt rigtige valg af scenepodie eller øvrige materialer. På deres hjemmeside kan du under kontaktoplysninger finde numrene til henholdsvis deres salgs-, lager-, og administrationsafdeling. Alternativt kan du via hjemmesiden skrive direkte til dem.

admin