Gravering efter ønske og behov hos Gravør Dynesen

Gravering efter ønske og behov hos Gravør Dynesen

Leder du efter en dygtig gravør til at hjælpe dig med at sætte dit eget – eller din virksomheds personlige præg eller varemærke på såvel ejendele som produkter? Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge lasergravering eller fræsegravering – og hvilken overfladebehandling skal du vælge, når graveringen er udført? Bør du i det hele taget vælge gravering som løsning, eller vil det være tilstrækkeligt med et flot stempel?

 

Hjælpen er nær! Hos Gravør Dynesen har vi svar på dine spørgsmål – i hvert fald hvis de drejer sig om gravering, stempler, eller overfladebehandling. Gravør Dynesen er professionelle gravører med mange års erfaring fra gravør branchen, stor ekspertise og et solidt håndelag, og kan guide dig sikkert igennem processen fra start til slut. Gravør Dynesen repræsenterer det ypperste inden for gravering, og sætter en stor ære i at være detalje orienterede og levere det optimale produkt – uanset hvilke materialer, der skal graveres, og uanset hvilken graveringsmetode, der anvendes. Med gravering fra Gravør Dynesen går du ikke galt i yen – se blot de mange flotte referencer på gravordynesen.dk.

 

Når graverings arbejdet er vel overstået, er det vigtigt at give materialet et flot finish, og samtidig sikre, at grat og slagger fra graverings processen fjernes effektivt. Dette gøres ved en overfladebehandling som opfølgning på graveringen. Gravør Dynesen tilbyder tre former for efterbehandling af overflader: Glasblæsning, korundblæsning, og mikrostråling. Glasblæsning er en skånsom metode, hvorpå man med mikroskopiske glaskugler under højt tryk polerer overfladen og efterlader den silkemat og 100% ensartet og fri for urenheder. Med korundblæsning gås lidt hårdere til værks, idet glaskuglerne er erstatte med korund fragmenter, som er lidt grovere i det. Den mest skånsomme af de træ metoder er mikrostråling, som foregår med bitte små kunstige rubiner i forskellige former, og især egner sig til at ”lukke” (eller forsegle) materialets overflade efter rensning.

Astrid Pedersen