Professionelle hårprodukter du kan bruge derhjemme

Der findes sjældent noget bedre end at kunne pleje håret med professionelle hårprodukter og skabe et flot salonresultat i hjemmets trygge rammer. Udover at spare mange tusinde kroner på dyre frisørture har du her mulighed for at skabe en flot glanseffekt i dit hår året rundt. Selvom typiske salonprodukter er en smule dyrere, er resultatet også derefter. Du vil i høj grad have lettere ved at style dit hår som følge af en stærkere og blødere hårtekstur skabt ved de aktive ingredienser, så du altid er klar til festlige begivenheder. Ved at vælge hårprodukter, der indeholder ingredienser i form af e og b vitaminer samt fugtgivende komponenter som avocadoolie, er du sikret et smukt hår – året rundt.

Conditioner med plejende ingredienser

Når du vil skabe et silkeblødt og glansfyldt hår, er det især conditioneren, du bør sætte dine penge ind på. Det skyldes, at balsammens ingredienser i højere grad trænger ind i hårstråene og dermed plejer håret hele dagen. Udover at forsegle håret og beskytte det mod vind og vejr, vil vitaminrige conditionere også forebygge spaltede spidser. Vil du gå en ekstra mil for at give dit drømmehår alle forudsætningerne for at trives, er det oplagt at inkludere en plejende hårkur i din rutine. Generelt er det på mange måder de plejende produkter, der har størst betydning for hårets struktur og udseende.

Hårolier er de nye mirakelprodukter

I mange år har det været lidt af en myte, at man helst skal undgå fugtgivende conditioner og hårolier, hvis man har fedtet hår. Men faktisk er fedtet hår netop oftest et resultat af, at man simpelthen ikke bruger nok af disse produkter – eller eksempelvis vasker håret i en alt for udtørrende shampoo. Uanset om du har tørt eller fedtet hår, er en hårolie fantastisk, da den stabiliserer den naturlige olieproduktion i hovedbunden og tilføjer næring til selv de mest udtørrede eller tynde hårstrå.

admin