Roon & Rahn – funktionelle møbler i lækkert design til hverdagsbehov i hjemmet

Roon & Rahn – funktionelle møbler i lækkert design til hverdagsbehov i hjemmet

Værdsætter du møbler i lækkert design og god kvalitet, og er du på udkig efter nye møbler, som både er funktionelle, unikke og fås til en rimelig pris? Roon & Rahn designer lækre kvalitetsmøbler, som opfylder hverdagsbehov i dit hjem. Det kan eksempelvis være den justerbare knagerække Moodboard eller det praktiske og eksklusive skostativ Moodstand, som er flotte entrémøbler. Det kan også være Rank-serien, som er en klassisk og minimalistisk serie, der består af entrébænk, taburet og sofabord, og som virkelig er af god kvalitet.

Perfekte møbler til en entré med begrænset plads

Ranch Bench egner sig perfekt til en mindre entré med begrænset plads. Du får en siddeplads med et smalt sæde til, når du f.eks. skal tage sko på. Samtidig har bænken et smart integreret opbevaringssystem i form af elastikker under sædet, hvilket er ideelt til opbevaring af handsker, indkøbsnet, aviser m.m. Bænken er lavet af massivt voksbehandlet egetræ, og benene er udført i røget eg. Du kan desuden justere bænkens fødder, så den altid står stabilt på gulvet. Vil du gerne finde et skostativ, som både er visuelt flot og samtidig yderst funktionelt, så er Moodstand skostativ et oplagt valg. Skostativet kan tilpasses alle typer af fodtøj, og de tværgående egestave kan nemt justeres i højden, så du udnytter pladsen i din entré optimalt. Moodboard er en justerbar knagerække, som både er cool og praktisk at have hængende i entréen. Du kan placere de forskellige hangers i Moodboardet, som du ønsker det, og så kan du hænge nøgler, solbriller eller taske op, så du altid ved, hvor dine vigtige småting er, når du skal ud af døren.

Lamper, taburet og knager til udsmykning i dit hjem

Moodboardet er ikke kun designet til at være praktisk anvendeligt, men kan også bruges til at udstille objekter, som betyder noget særligt for dig. Hænger du f.eks. dit Moodboard i stuen, så kan du hænge din guitar op, dine smarte solbriller, dine cool høretelefoner eller andet, som er vigtigt for dig, og så fungerer Moodboardet og dine ting som en udsmykning på væggen. Hos Roon & Rahn finder du også Rank Stool, som er en lille dekorativ taburet, der også kan fungere fint som et lille bord – alt efter hvad du har behov for i dit hjem. Har du brug for den perfekte hyggebelysning, så finder du en flot og enkel pendel i mørk eg og messing. Pendlen har et simpelt design, og dermed passer den fint ind i alle typer af hjem. Hos RoonRahn.com er du altid sikret den allerbedste kvalitet og funktionelle løsninger, der passer til behovet i dit hjem. Du får desuden en rigtig god kundeservice, hurtig levering inden for 1-3 hverdage samt gratis fra ved køb over 299 kr., når du bestiller møbler online.

admin