Rubbermaid væghængt puslebord er ideelt til mindre puslerum

Rubbermaid væghængt puslebord er ideelt til mindre puslerum

For småbørnsfamilier på indkøbstur eller restaurantbesøg er det en nødvendighed med adgang til et puslerum. Indkøbscentre og restauranter kan derfor med fordel montere et smart væghængt puslebord på toilettet, som nemt kan klappes sammen, og som derfor ikke fylder meget. Et væghængt puslebord kan købes online, og hvis det skal være god kvalitet til favorable priser, kan det anbefales at vælge Rubbermaid væghængt puslebord.

Praktisk puslebord – nemt at betjene

Rubbermaid væghængt puslebord er et smart og solidt designet puslebord, som nemt og praktisk kan klappes sammen, når det ikke er i brug. Puslebordet kan let monteret på væggen enten horisontalt eller vertikalt. Det er muligt at betjene puslebordet med én hånd, og dermed kan man have sit barn på den anden arm. Barnet ligger komfortabelt på puslebordet, som har en sikkerhedsstrop, der sørger for, at barnet ikke kan falde ned. Til puslebordet medfølger også en hylde, hvor man kan lægge mobiltelefon og andre småting, mens man pusler barnet, og der er en krog, hvor man kan hænge pusletasken.

Puslebord med god hygiejne

God hygiejne i et offentligt puslerum er meget vigtigt, og her er Rubbermaid væghængt puslebord helt ideelt. Puslebordet er fremstillet af de nye antibakterielle Microban, hvilket betyder, at det er utrolig hygiejnisk, fordi der ikke kan gro bakterier på overfladen. Det er heller ikke muligt, at der kan opstå pletter på puslebordet, som kan forårsage dårlig lugt.

Kunderne får de bedste løsninger

Rubbermaid væghængt puslebord fås til en favorabel pris hos Cleanmanagement.dk, som er en dansk leverandør af hygiejne- og rengøringsprodukter. Sortimentet byder på et bredt og spændende udvalg af produkter fra kendte brands, som er innovative og ergonomiske. Cleanmanagement.dk tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med valg af produkter, så kunderne får de bedste løsninger, som imødekommer deres behov. Hos Cleanmanagement.dk får man altid en god kundeservice, og leveringen sker inden for 1-2 hverdage.

admin