Skab dekorativ skygge med parasoller fra Zederkof.dk

Skab dekorativ skygge med parasoller fra Zederkof.dk

Zederkof.dk leverer parasoller til dig, der leder efter det bedste til dine gæster. Har du udendørsområder, som skal overskygges i sommermånederne, finder du i Zederkof.dk’s webshop et bredt og varieret udvalg af flotte og funktionelle parasoller, der er designet til at tilpasse sig mange typer opholdsarealer. Kig forbi kataloget og bliv inspireret til nye parasoller til din café, restaurant, eller hotel.

 

Dekorativ skygge til restauranter og caféer

I udvalget af parasoller hos Zederkof.dk finder du noget for enhver smag. Kataloget er sammensat af klassiske og moderne designs fra nogle af markedets mest populære producenter, som er garanter for flot design, god holdbarhed og praktisk anvendelse. Kataloget byder både på gode tilbud til private og restaurationsbranchen, men egner sig særligt til dig, der har større områder at dække med parasoller. Her finder du nemlig smarte løsninger på parasoller, der spiller sammen om at skabe hyggelige skyggeområder. Også virksomheder kan have glæde at en smuk parasol med logo til kundearrangementer.

Udvalget af parasoller byder på designs i både træ og aluminium. Du finder parasoller i mange størrelser og farver, nogle runde, nogle firkantede, nogle buede og nogle spidse. Du har mulighed for at få påtrykt et logo på dine parasoller, samt tekst til markedsføring og reklame for din café eller et specielt produkt. 

Skab stemning med den rette parasol

Parasollerne fra kataloget vil bidrage til en hyggelig stemning af stil og kvalitet på dine udendørsområder. Du finder designs til mange atmosfærer, og kan løfte dine udendørsarealer med parasoller i et særligt design. Se f.eks. de røde og spidse, orientalske parasoller, eller oplev effekten af et lyst og hvidt tagdække over dine arealer. Der er rigeligt med inspiration at hente i kataloget hos Zederkof.dk, hvor du også kan læse detalejer om de enkelte designs.

Kig forbi Zederkof.dk og find en parasol, der matcher din stil.

Cathrine F. Poulsen