Køb dine vinduer på nettet og spar mange penge

Køb dine vinduer på nettet og spar mange penge

Det kan lyde ualmindeligt skræmmende at bestille vinduer på nettet, for er det ikke en ret stor opgave at skifte dem selv? Og vil en tømrer virkelig skifte dine vinduer, hvis du selv har handlet dem et andet sted? Der findes sikkert mange svar, og om det er svært, afhænger i første omgang af din fingerfærdighed og lyst til gør-det-selv-arbejde. Men ét er sikkert: du kan spare mange penge ved at købe vinduer og døre på nettet.

Ingen fordyrende mellemled

Den absolut største fordel ved at handle vinduer og døre på nettet er, at du kan få produkterne til en favorabel pris. Du undgår nemlig fordyrende mellemled, og hos net2kompagniet.dk går du hverken på kompromis med kvalitet, design eller størrelser – der er nemlig et bredt sortiment både hvad angår modeller og materialer.

Skift vinduerne selv

Har du mod på at skifte dine vinduer og døre selv, så er det ganske enkelt – og du får desuden en udførlig monteringsvejledning hos net2kompagniet.dk. 

Du skal bruge en god, kraftig boremaskine, et træbor til karmen og et murbor til muren. Derudover har du bruge for en god skruemaskine, kiler, klodser, vaterpas, hammer og tommestok. Så længe du tager det stille og roligt og følger anvisningerne, så skal du nok komme igennem det. Vær opmærksom på, at det er bedre at måle en gang for meget end en gang for lidt.

Få hjælp til montering

Har du ti tommelfingre eller bare ikke lyst til at kaste dig over et projekt af denne størrelse, så kan du også vælge at få hjælp til monteringen. Handler du dine vinduer hos net2kompagniet.dk, så kan du nemlig få montering med i købet. Prisen regnes automatisk ved hvert enkelt produkt på hjemmesiden, så du kan hele tiden følge med.

Hjælp til montering fra net2kompagniet.dk omfatter:

– udtagning af eksisterende vinduer og døre, inkl. bortkørsel og afskaffelse af affald
– afrensning af false
– montering af nye vinduer og døre
– indvendig og udvendig afslutning
– alle fastgørelsesmaterialer

Tilbage er der ikke andet at sige end: god fornøjelse i jagten på dine nye vinduer.

Camilla Skøtt