3 hobbytips til 2021

2020 er nok et år, som de fleste vil glemme. Men heldigvis står der nu 2021 i kalenderen, og for mange betyder det en ny start – og hermed nye projekter, man kan give sig i kast med, så coronaen kan komme lidt på afstand for en stund. Vi kommer her med tre bud på, hvad du kan give dig til i 2021.

Lav dit eget træbord

Vi kommer nok ikke udenom, at vi i det nye år også kommer til at skulle bruge meget tid hjemme, men det giver heldigvis plads til nogle hyggelige projekter med familien. Og det må samtidig gerne være nogle lidt længerevarende projekter. Vi anbefaler et træbord, som alle i huset kan sætte sit præg på med blandt andet epoxy til træborde, som giver bordet en fantastisk flot overflade.

Byg dit hobbyskur

Har du ikke et sted, hvor du kan bygge de ting, som du har planer om? Så kan du starte med at bygge skuret. Det kan godt være, at det ikke bliver det pæneste i verden, men når du færdig og har brugt det 10-15 gange, kan du kigge tilbage på skuret og se, hvor langt du egentlig er kommet. For mange vil det være en ret tilfredsstillende følelse.

Begynd at sy og hækle

I Danmark er det blevet yderst populært at sy og hækle i løbet af de seneste år, og det er ikke noget, som længere kun er forbeholdt den ældre generation. Mens mænd har fodbold og øl, er kvinder begyndt at hækle til glæde for alle i familien. Det er bare skide hyggeligt.

admin