3 (lovlige) måder at booste din bil på

For nogle er en bil bare et redskab til at komme fra a til b. For andre er det en hobby, de bruger en stor mængde af deres liv på, og som de er villige til at ofre lidt ekstra på for at få den komplette oplevelse. I denne artikel antager vi, at du er nummer to.

Chiptuning af bil

Tuning af bilen er ikke bare noget, der hører GTA og andre computerspil til. Det er ganske lovligt at få tunet sin bil, så den kan køre længere på literen eller få flere hestekræfter. Det kræver dog, at man får det gjort ordentligt af professionelle, da det kan være en kompliceret omgang.

Derudover er der ganske logisk en masse regler for chiptuning, som man skal følge. Læs op på disse, eller rådfør dig med en professionel, inden du kaster dig ud i et tuning-eventyr.

Sæt en hækspoiler bagpå

Hvis du virkelig vil gå hele vejen og vil imponere i bylivet og på landevejen, er du nødt til at anskaffe dig en hækspoiler. Der er mange varianter, og de kan næsten være så store, som du ønsker.

De findes i flere niveauer, og der er ingen tvivl om, at du vil sætte lidt kulør på tilværelsen som byens bedste Brian med en hækspoiler.

Tril gennem byen på alufælge

Med en omgang alufælge til bilens fire dæk er det dig, der bestemmer. Det blænder, det glimter, og det sætter prikken over i’et på enhver drengedrøm. De sølvgrå alufælge spiller særligt godt sammen med sorte biler.

Hvad venter du på? Kom ud og leg!

admin