Skab et godt arbejdsmiljø med en effektiv industri ventilator

Udluftning er vigtigt, uanset hvor du arbejder. I skolernes klasseværelser og de mange kontorer landet over er det vigtigt at få luftet ud, så hjernen får ny oxygen at arbejde med. I den tunge industri er der dog endnu en grund til at udluftningen skal være sikret: Det kan simpelthen være farligt hvis ventilationen ikke er i orden. Sørg for det bedste arbejdsmiljø for dine medarbejdere med en effektiv industri ventilator.

I industrien arbejder man ofte med jern og metal, kemikalier og andre materialer, som kan være farlige eller skabe ubehag for medarbejderne. Derfor er der også skrappe krav til ventilationen på de fleste fabrikker. Ventilation og udsugning bør kontrolleres ofte, så man er sikker på at leve op til disse krav.

Industriventilation kan være mere omfattende end den ventilation, man bruger på kontorer og lignende. Der er et stort sortiment, som dækker ventilatorer, sugearme, filteranlæg, højtrykssugere og automatisk tilbehør. Står du overfor at skulle skifte dit ventilationssystem, bør du sætte dig godt ind i de forskellige systemer, der tilbydes.

Det er nemlig meget forskelligt, hvad den enkelte virksomhed har brug for. Trykkerier, autoværksteder og kemikalieproduktioner har forskellige vilkår, og det skaber forskellige behov for ventilation. Hos din nærmeste forhandler af industriventilation kan du forhøre dig om mulighederne for din virksomhed.

Klimaet har brug for hjælp – også indendørs

Når du skal udskifte dit ventilationssystem, skal du huske at kontrollere mærkninger. Du kan komme galt afsted hvis du køber et system, der ikke lever op til regler og krav i Danmark. Derfor kan det være en hjælp at alliere sig med en ekspert indenfor industriventilation, hvis du ikke selv har erfaring indenfor området.

Ventilation til industri er et veludviklet området. Man kan få ventilatorer, som effektivt transporterer forurenet luft, gasser og dampe væk fra en industriel produktion. Mange af systemerne kan også kobles op på sensorer og computere, der sørger for automatisk udluftning og ekstra udluftning, når der er brug for det.

Anerkendte mærker såsom Gram, Geovent og Danfoss er et godt sted at starte. De har udover det store, gennemtestede udvalg af industriventilation også store sortimenter indenfor industrirengøring.

Når du vælger en bred forhandler, er du sikker på at kunne købe det hele ind på én gang. Det letter arbejdsgangen for dig, samtidig med at du også kun skal kontakte én forhandler, hvis du får problemer med produkterne. Tag et kig på udvalget hos din nærmeste forhandler i dag! 

admin