En investering for livet: Dansk design, der tjener sig selv hjem

Når du køber interiør til hjemmet, køber du ikke bare den effekt, som enheden har: Du køber den værdi, som den får på sigt. Og den værdi kan med de rigtige genstande faktisk være højere end købsprisen. Vi kommer her med tre bud på, hvordan du både kan få et praktisk stykke interiør samtidig med, at du foretager en god investering til fremtiden.

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen er måske den største designer i Danmark, og du kender helt sikkert flere af hans ting. Men han har meget mere end den famøse stol ”ægget”. Du kan også finde AJ lamper blandt andet, som med tiden også vil stige i værdi. Hold godt øje på diverse brugtmarkeder, om du skulle være heldig at finde noget Arne Jacobsen, der ved en fejl er kommet i overskud.

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er ikke alene pænt nu, men det vil også i fremtiden have en god salgsværdi, fordi det er et stykke stel, som mange samler på. Det har ikke lige så høj værdi som Arne Jacobsen, men hvis du bevarer dem godt og sikkert, kan du helt sikkert godt vælge at se det som en investering.

PH lamper

Vi bliver lidt i lampekategorien, fordi PH lamper er også hos mange i høj kurs. Har du derfor PH lamper, eller kan du skaffe nogle, vil du i fremtiden komme til at tjene gode penge på dem. Husk dog altid at sikre dig, at standen forbliver god, fordi der kan ryge meget af værdien, hvis der er ridser og lignende derpå.

admin