Sådan får du det perfekte bed

Enhver med en stor have har købt den af en årsag. Og det er jo, at den helst skal se lækker og indbydende ud med bede, vandløb og andet godt, som kan inspirere, når man brug for frirum og frisk luft. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du får det perfekte bed hjemme i din have.

Indram bedet med plænekantsten

Den bedste måde at få ens have og ens bed til at fremstå snorlige på er ved at bruge plænekantsten til at ramme områderne ind. Det giver det her helt stringente og clean look, som rigtig mange går efter, når de anlægger have og bede. Der er forskellige muligheder for farve og materiale alt efter, hvilke blomster og farvesammensætninger, som du har og ønsker i din have. Og så behøves det ikke være så dyrt.

Lav flere niveauer

Du kan vise, at du virkelig går op i din have, hvis du hiver fat i graveren og laver flere niveauer i dit bed. Smæk blomsterne op på en smuk forhøjning og skab det her bølgede bakkelandskab, der vil gøre enhver gæst og forbipasserende jaloux. Hyr eventuelt en havemand, hvis du vil være sikker på, at det gøres rigtigt.

Find de rigtige farvesammensætninger

Du ved helt sikkert, hvilke blomster og planter der er dine foretrukne, men passer de egentlig sammen, når det samlede billede skal gå op? Gul og rød går eksempelvis rigtig godt i spænd, men det skal være helt op til dig, hvad du gør. Vi håber blot på, at du giver dig tid til at gøre noget ud af det, så det kan fremstå lækkert.

admin