Slip kreativiteten løs med Posca tusser

Har du en kreativ side, så skal du ikke lade den gå til spilde! Slip din kreativitet løs og kast dig ud i alle de kreative idéer, du får, uanset om du får en idé til noget tøj, du vil sy, et maleri, du vil male eller noget helt tredje.

Hvis du ikke allerede kender dem, så er det på tide, at du stifter kendskab med Posca tusser – gaven, der bliver ved med at give, til kreative sjæle. Posca tusser kan bruges til alverdens forskellige kreative projekter, og du vil helt sikkert kunne få stor glæde af dem i mange af dine fremtidige projekter.

Posca tusser til papir, glas, tekstiler, keramik og sten

Der er nærmest uendelige muligheder for, hvad du kan kreere med Posca tusser, da de kan bruges på stort set alle overflader lige fra papir og glas til tekstiler og keramik. Du kan bruge dem til at tegne fine illustrationer for eksempel i en bullet journal, eller du kan bruge dem til at tegne på tøj, som du vil sætte et ekstra personligt præg på.

Desuden kan Posca tusserne uden problemer bruges til udendørsprojekter – de vil for eksempel være helt perfekte til at tegne familiens medlemmer på sten og ligge foran hoveddøren. Posca tusserne er vandbaserede og kommer i 4 forskellige størrelser, der går fra 0,7-15 mm. De tynde tusser er perfekte til finere linjer eller skrift, hvor de tykke tusser med fordel kan bruges til større overflader, der skal farves.

Posca tusser er en fornøjelse at bruge for både store og små såvel som for professionelle og amatører. Og lige så vel som de kan bruges til egne kreative projekter, så er de også perfekte til enhver hyggelig stund i kreativitetens tegn med familie og venner.

admin